overzicht bewaren door plaats bepalen

De Eysbreker vaart op het markenmeer. We gaan langs plaatsjes als Monnickendam, Volendam, Hoorn, Marken, Durgerdam en Muiden. Maar misschien gaan we ook wel een nacht naar Amsterdam.

Wat de route is en waar we terecht komen is helemaal afhankelijk van de wind en het weer en de wensen van het team. We varen in het gebied met veel andere boten, ondieptes en eilandjes als Pampus. Als het even kan nemen we een sluisjes en passeren we paar bruggen die voor ons open gaan. We leggen aan in kleine en grote havens altijd met goede voorzieningen.

Slapen gebeurd in een hotel in buurt van de haven of wanneer u dat wenst is aan boord slapen ook een optie. Voor de lunch en het avondeten  zoeken we een lekker restaurant dat we onderweg tegenkomen.

Route is en waar we terecht komen is helemaal afhankelijk van de wind en het weer en de wensen van het team. We varen in het gebied met veel andere boten, ondieptes en eilandjes als Pampus. Als het even kan nemen we een sluisjes en passeren we paar bruggen die voor ons open gaan. We leggen aan in kleine en grote havens altijd met goede voorzieningen.

lapen gebeurd in een hotel in buurt van de haven of wanneer u dat wenst is aan boord slapen ook een optie. Voor de lunch en het avondeten  zoeken we een lekker restaurant dat we onderweg tegenko

muiden

Lekker eten, slenteren door de historische straatjes, speuren in de gezellige winkeltjes. Laat je betoveren door het Muiderslot. En... beleef het water! Hijs de zeilen van de bruine vloot en voel de IJsselmeerwind door je haren! Klik rond op deze website voor informatie over zeilen, winkelen, wandelen, tafelen en genieten in Muiden.

monnickendam

onnickendam is een kleine stad (stadsrechten sinds 1356), met een mooie historische binnenstad die door de eeuwen heen goed bewaard is gebleven. Wanneer u Monnnickendam binnenkomt torent de Grote of St Nicolaaskerk uit de 15e eeuw boven het stadspanorama uit. Deze imposante kerk is dominant in het stadsbeeld aanwezig.

hoorn

Jaarlijks genieten vele duizenden mensen van deze prachtige stad. Hoorn moet je echt een keer zien, horen, proeven en voelen! Het verleden van de machtige Verenigde Oost-Indische Compagnie, die in de 17e en 18e eeuw met zijn prachtige schepen handelsbetrekkingen onderhield met Aziatische landen, kom je nog overal tegen.

volendam

Toeristen komen van heinde en ver op zoek naar lang vergeten klederdracht en vissersboten. Daarnaast vinden ze ook souvenirwinkeltjes aan de haven en een bevolking die zich qua gebruiken onderscheidt van de rest van Nederland middels onder andere een kenmerkend dialect, het Volendams.

Pudic te senim solorem quos assi nullupicae latusaperia nobis doluptaquat is voluptustius aut ius res quam.

Allard de Witte
  • Historisch kader
  • Landschappelijke en groene omgeving
  • Waterrijk
  • Weidse vergezichten
  • Pittoreske stadjes en dorpen
  • Lokale specialiteiten en producten

wilt u het eys breeken?

Vraag vrijblijvend een training offerte aan. Binnen 48 uur nemen wij contact met u op per telefoon of e-mail.

naar Offerte