van het eys breeken tot lichtend voorbeeld

Allard en Jurrijn hebben elkaar een paar jaar geleden ontmoet tijdens een fantastische zeiltocht in Kroatië. Een zeiltraining met 6 personen aan boord van verschillende achtergrond. Vaak windkracht drie tot vier, straalblauw water, veel zonnebrand en de hele dag een zwembroek aan.

Allard en Jurrijn hebben elkaar een paar jaar geleden ontmoet tijdens een fantastische zeiltocht in Kroatië. Een zeiltraining met 6 personen aan boord van verschillende achtergrond. Vaak windkracht drie tot vier, straalblauw water, veel zonnebrand en de hele dag een zwembroek aan. Op dag vier kregen ze echter een bora op hun dak. Een harde koude noordelijke wind die uit de bergen naar beneden valt. In een kwartier tijd daalt de temperatuur met vijftien graden en neemt de wind toe naar windkracht acht met uitschieters naar negen.

Op dat moment is het alle hands aan dek. Soms ervaar je ineens wat een gezegde letterlijk betekent. Dit was zo’n moment. Iedereen aan boord krijgt direct een soort scherpte en alertheid.  Het is een intens gevoel. We varen naar een beschut baaitje waar we voor anker gaan en de nacht doorbrengen. We stellen een ankerwacht in te stellen maar de hele groep blijft tot diep in de nacht wakker. Het is mooi als het zeilen de mensen bij elkaar brengt.

Route is en waar we terecht komen is helemaal afhankelijk van de wind en het weer en de wensen van het team. We varen in het gebied met veel andere boten, ondieptes en eilandjes als Pampus. Als het even kan nemen we een sluisjes en passeren we paar bruggen die voor ons open gaan. We leggen aan in kleine en grote havens altijd met goede voorzieningen.

lapen gebeurd in een hotel in buurt van de haven of wanneer u dat wenst is aan boord slapen ook een optie. Voor de lunch en het avondeten  zoeken we een lekker restaurant dat we onderweg tegenko

Allard de witte

Allard doet vervult de rol van zeilinstructeur. Vroeger gaf hij les op open boten zoals valkjes. De laatste jaren op zeiljachten in binnen- en buitenland. Gedurende tien jaar was hij fotograaf voor nationale en internationale tijdschriften.

Zijn werk is meerdere malen in prijzen gevallen, onder andere bij de zilveren camera. Sinds drie jaar is hij mede directeur van Het Witte Bos dat grote maatschappelijke onderwerpen op de kaart zet doormiddel van bijzondere journalistieke en kunstzinnige projecten.

Het gaat daarbij bijvoorbeeld om het uitbrengen van boeken, films, tijdschriften en web documentaires, maar ook participatieprojecten.

Jurrijn Olie

Jurrijn is als ondernemer geboren. Al op jonge leeftijd is hij bezig met het opzetten van handeltjes. Hij verzorgt ook trainingen en volgt diverse opleidingen voordat hij in 2003 zijn eigen adviesbureau start. Dit na afronden van een International MBA opleiding aan de universiteit van  Nyenrode.

De ING huurt hem als zelfstandig consultant in voor het structureren van diverse projecten met zeer korte deadlines. Hierbij verzorgt hij workshops voor hoger management om te zorgen voor de juiste koers en het behalen van doelstellingen binnen de gestelde termijn. Druk op de ketel is hem niet onbekend.

Naast zijn werk als consultant start hij in 2006 een opleidingen bedrijf, Soliede Opleidingen,  dat inmiddels meer dan 5000 cursisten op jaarbasis voorziet van verschillende trainingen. De basis voor elke training is het zelf leren, zelf ontdekken en zoeken naar de juiste oplossing.

1

eys
breeken

Een wereldreis in drie dagen. Dat is het doel en gezamenlijk een boot varen.

2

boei
toewerpen

Een wereldreis in drie dagen. Dat is het doel en gezamenlijk een boot varen.

3

lichtend
voorbeeld

Een wereldreis in drie dagen. Dat is het doel en gezamenlijk een boot varen.

Pudic te senim solorem quos assi nullupicae latusaperia nobis doluptaquat is voluptustius aut ius res quam.

Naam Achternaam
  • Uniek en persoonlijk
  • Individueel en als team
  • Bewezen resultaat
  • Fascinerende omgevingen
  • Professionele begeleiding
  • Sterke verhalen maken
  • Avonturen beleven

wilt u het eys breeken?

Vraag vrijblijvend een training offerte aan. Binnen 48 uur nemen wij contact met u op per telefoon of e-mail.

naar Offerte